2013-08-17

Bemutatkoznak az önkénteseink - Clara Ruiz Guerrero - Introduction of our volunteers

Sziasztok!
Clara-nak hívnak, a dél-spanyolországi Sevillából jövök. Kisgyermek korom óta imádom a színházat és nagyon hálás vagyok a tanáraimnak, akik arra bátorítottak, hogy ezzel foglalkozzak. Emiatt én is nagyon szeretem megosztani a színház élményét másokkal és segíteni felfedezni ezt a varázslatos világot – de vigyázat: ha egyszer belekezdesz, soha nem fogod tudni abbahagyni! 
Színművészetet a Sevillai Drámaiskolában tanultam, emellett pedig Görögországban és Franciaországban folytattam tanulmányokat. Szeretem a hagyományos színházat, az éneklést, táncot, a bohóc-szerepet és az utcaszínházat. Nagyon szeretek utazni és más országokban élő emberektől tanulni, ezért úgy gondolom, hogy ez egy jó alkalom, hogy egymástól tanuljunk, és megosztva a belső dolgainkat, létrehozzunk valami nagyszerűt.

= = = = = = = = = = = = =

Hello!

I’m Clara. I come from Sevilla, the south of Spain. I love theatre since I was a child and I loved my theatre teachers that encourage me to do it. That’s why I love sharing theatre with other people and helping then to discover this great world but, be careful! Once you start you can’t stop!

I have studied theatre in the Drama School of Sevilla and also Greece and France. I like theatre, singing, dancing, clowing and street theatre. 
I also love travelling and learning from people of other countries so I think this is a great chance that we all learn from each other, share what we have inside and create something wonderful.


= = = = = = = = = = = = =
 
A "Las colinas que tocan el paraiso" (Hegyek, amelyek a mennyországig érnek) c. darabunk előadása közben /
On the stage in our play "Las colinas que tocan el paraiso" (The hills that touch the paradise)