2013-08-17

Bemutatkoznak az önkénteseink - Ashlee Male - Introduction of our volunteers

Sziasztok!
A nevem Ashlee és a dél-Angliai Salisbury misztikus földjéről jövök. Életem nagyrészében előadóművészként tevékenykedtem, különösen a mesemondás, a mozgásszínház és clown-szerep a szenvedélyem. Színművészetet Hollandiában tanultam egyetemen és Európa-szerte több színházi workshopon vettem részt különféle fesztiválokon, ahol rengeteg módszerre és tapasztalatra tettem szert. Vad képzelőerőm van, amit kész vagyok megosztani, emellett állandóan karaktereket és jeleneteket gyártok.
A további hobbijaim közé tartozik az éneklés, ukulelézés, fotózás, képzőművészet. Számomra fontos, hogy állandóan kreatív tevékenységeket folytassak, általában egyszerre többet is (ez leginkább a dalszerzés, a kézművesség és a színházi produkciók).
Nagyon szeretem bátorítani a fiatalokat, hogy mindegy milyen idősek, bújjanak elő a kagylóhéjukból, fejlesszék az előadókészségüket és ami a legfontosabb, hogy érezzék jól magukat. A fiatalok inspirálása és segítése, hogy jobban megismerjék magukat az, amit a legjobban élvezek a tanításban.

= = = = = = = = = = = = =

Hello!
My name's Ashlee and I come from the mystical land of Salisbury in the south of England.
I've been performing most of my life with a particular passion for storytelling, physical theatre and clowning. I studied theatre professionally in Holland and have attended workshops and theatre festivals all around Europe, acquiring numerous skills and plenty of knowledge. I have a wild imagination that i'm ready to share and am always creating characters and skits.
Other hobbies include singing, playing the ukulele, art and photography and I have to always be constantly involved in creative endeavours, usually several at a time (mainly song writing, crafts and theatrical productions)!
I love encouraging young people of whatever age to come out of their shell, improve their performance skills and to, most importantly, have fun! The chance to inspire young people and help them learn about themselves is what I greatly enjoy about teaching.


= = = = = = = = = = = = =

Hallgassátok meg Ashlee zenéit és kövessétek az oldalait: 
/ Check out here Ashlee's music and follow her on:

SOUNDCLOUD

FACEBOOK

YOUTUBE


Ukulele-awsomeness:

Electronic Amazecakes: